Η ετήσια έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού για το 2017 στο κ. Βούτση

22

OIKONOMIA

Την ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων για το 2017 παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, από τον Συντονιστή του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, κ. Παναγιώτη Λιαργκόβα.
Όπως επισήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής, «με την επίδοση της Έκθεσης του ’17 και μέχρι το τέλος του μηνός, μετά την τρίμηνη παράταση που πήρε από την Ολομέλεια η θητεία του κ. Λιαργκόβα, θητεία την οποία ευδοκίμως υπηρέτησε στη Βουλή μαζί μας, ολοκληρώνεται μια προσπάθεια. Και είμαι σίγουρος ότι ο κ. Λιαργκόβας θα βοηθήσει και τους επόμενους επιστήμονες οι οποίοι θ’ ασχοληθούν με αυτό το σοβαρό αντικείμενο, έτσι ώστε, κατά πληρέστατο τρόπο, να επιτελείται το έργο στη Βουλή».
Από την πλευρά του, ο Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή ευχαρίστησε τον κ. Βούτση για την έως τώρα άριστη συνεργασία και του παρέδωσε δύο επετειακούς τόμους που περιλαμβάνουν τις Εκθέσεις του Γραφείου, από το 2013 έως και το 2016, προκειμένου να μπορεί να πληροφορηθεί κανείς το έργο του Γραφείου μέσα από το διαθέσιμο και εύκολα προσβάσιμο υλικό.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ